Editorial albamarc estrena el domini llegir llibres punt com i la col.lecció de contes infantils

Sí, estrenem domini, llegir llibres punt com (www.llegirllibres.com) així com la col.lecció de llibres infantils que estrena l'escriptora Txeli Vidal amb el seu conte "Carlota, la pastanaga valenta":


La col.lecció de contes infantils de l'Editorial Albamarc a la teva disposició. Descarregar gratis online els millors contes infantils del mercat ja es possible. Llegeix gratuïtament i valora els contes perque poguem seguir creixent i millorant. Per la nostra cultura. Una cultura lliure i sense barreres.


Carlota, la pastanaga valenta

Estat: Inèdit

Editorial: A l'espera d'ofertes d'editorials

Es tracta d'un projecte per donar a conèixer als nens i nenes, els aliments més bàsics que tenen a la taula, però d'una manera diferent.

   En un hort molt ben cuidat per un avi dolç, amant de la natura, respectuós i savi hi viu la Carlota. Una jove pastanaga d’un brillant color taronja i uns preciosos cabells verds i arrissats. Ella, com tots els tubèrculs, viu a dins d’un cau, sota terra, amb els seus cosins i la tieta Patata.

   Un dia decideix marxar de la seva calentona casa moguda per l’interès de saber quin és el seu origen.

  La Carlota té un caràcter inquiet, gens conformista i molt curiós. Fet que la portarà a viure moltes aventures on descobrirà personatges ben estrafolaris, però que de tots ells, en traurà una lliçó.

 

Qui son els tubèrculs?, perquè es van començar a cultivar?, i quan fa de tot això?.

 

En Pitàgores (el Talp), té totes les respostes que la nostra protagonista està buscant.

Però primer, l’haurà de trobar...

Autora: Txeli Vidal

Llegir el conte infantil gratis

Valora el conte online


Escribir comentario

Comentarios: 0