EDITORIAL ALBAMARCQui som?

Som una editorial PONT.

Què vol dir aquest concepte?

Cerquem bons autors, amb bones novel.les, amb ISBN, sense ISBN, registrades, no registrades, però sí lliure de contractes editorials. Novel.les inèdites.

Per què?

Per oferir-les a editorials bones, serioses, i poder aconseguir l'èxit editorial. Per tant, també cerquem editorials, també cerquem editors o agents literaris que signin un bon contracte amb els nostres autors o les nostres novel.les.

Què oferim als autors catalans de novel.les?

Pels autors, oferim bon tracte, publicació de la seva novel.la ONLINE, correcció si s'escau, i valoració de la seva novel.la. Per tant, no acceptarem originals que no tinguin una bona qualitat literària.

Què oferim a les editorials catalanes de novel.les?

Novel.les lliures de contractes, novel.les d'alta qualitat literària, d'autors novells o d'autors coneguts, i que poden llegir-ne els originals ONLINE. A més, el producte nostre és valorat per milers de lectors, amb la qual cosa, oferim una garantia per l'editorial enorme, com si hagués fet un gran sondeig del mercat potencial de la novel.la en qüestió amb la nota final. Només ens han de fer la petició en la zona de contacte i els donarem una contrasenya gratuita perquè puguin descarregar-se la novel.la per la qual s'interessin.

Què oferim als lectors?

Poder llegir novel.les online sense límit per un donatiu simbòlic o de forma gratuita si es comprometen a valorar la novel.la posteriorment. Només cal que segueixin les instruccions en la secció de "Llegir Online" i a més de poder gaudir de la lectura de totes les nostres novel.les, el lector rebrà un carnet de soci per poder seguir descarregant-se les nostre novetats.

 


  • Editorial Albamarc

 

Neix una nova editorial catalana amb vocació de lluitar per la bona  literatura en català.

 

La nostra principal tasca és la de cercar nous talents. Escriptors de novel.la catalana amb qualitat i idees originals que captivin al lector amb històries diferents, úniques, i de clar llenguatge literari.

 

Avui dia, publicar una novel·la en català no es gens senzill, i molt més, que aquesta es distribueixi amb quota de mercat a totes les llibreries de Catalunya

El fet de comprar una novel·la en internet és encara molt efímer. I també el miracle de llegir una novel·la sencera a través de la pantallat de l'ordinador. Però tot i aquests impediments, la nostra editorial creu amb la xarxa i el seu futur i apostarem fort per aquest nou canal digital.

 

EDITORIAL ALBAMARC 

678676906

francesc_lino@hotmail.com

 

 

Joan Francesc Lino

Director i Editor

 

Descobreix en les nostres seccions les millors novel·les del mercat en català. La nostra pàgina està dissenyada per llegir novel·les en línia, comprar novel·les per la xarxa de manera senzilla i ràpida i publicar novel·les amb qualitat i seguretat.