Narrativa


La col.lecció de narrativa de l'Editorial Albamarc a la teva disposició. Descarregar gratis online les millors novel.les catalanes inèdites del mercat ja es possible. Llegeix gratuïtament i valora les nostres novel.les perque poguem seguir creixent i millorant. Per la nostra cultura. Una cultura lliure i sense barreres.


Escola d'assassins
No li n’agradava cap, però finalment es quedà amb el que més s’apropà a la realitat, l’últim.
La història es repetia; gent amb poder, abusant del dèbil. Només que ara era pitjor, ja que es veia i es permetia amb tota normalitat.
Però ell creia amb el que deia, i estava decidit a posar fi a tanta injustícia. No hi tenia res a perdre, i molt a guanyar. Com? Exterminant al diable. Així ho va dictaminar, i res, res ja no el podia aturar…

UN COMPTABLE DE SANT PERE DE RIUDEBITLLES ÉS ASSASSINAT PER UN TREBALLADOR. UN TREBALLADOR ACOMIADAT ES PREN LA JUSTÍCIA PER LA SEVA MÀ. ASSASSINAT A SANT PERE DE RIUDEBITLLES PER MOTIUS LABORALS.L’ASSASSÍ DEIXA UNA NOTA I DIU QUE VA MATAR PER FER JUSTÍCIA.

Autor: Joan Francesc Lino

Llegir la novel.la gratis online


Valora la novel.la onlineL'0rigen de tot plegat

D'on provenim? Per què va investigar Hitler Montserrat? Per què altres dictadors sempre han cercat quelcom a la nostra estimada muntanya? En realitat què cercaven? Potser els nostres origens? La clau de la humanitat?

En aquesta fantàstica novel.la, l'autor, en una trama ben lligada, on els fets reals es barrejen amb ficció, el lector s'endinsarà dins del secret més ben guardat de la humanitat. Una novel.la que no et deixarà indiferent. 

Autor: Joan Francesc Lino

Llegir la novel.la gratis online

Valora la novel.la online


La Realitat d'un somni

En Jordi és un jove que descobreix que pot dominar i controlar els seus somnis. Però quan els companys de classe l’arrosseguen a cometre un acte de racisme, el protagonista s’instal·la en la dimensió paral·lela dels somnis, des d’on pot observar els equívocs que l’envolten i analitzar-los, observar la destrucció de l’esser humà i del planeta. Arriscant la pròpia vida intentarà capgirar el rumb del món actual.

Autor: Joan Francesc Lino

Llegir la novel.la gratis online

Valora la novel.la online


Temps de Secrets
Una sorprenent novel.la on l'autor ens endinsa dins els secrets més ocults d'una familia aparentment normal. Darrera de l'aparença, s'amagen molts secrets que deixen al lector sorprés durant tot el transcurs de la història. El final es trepidant.

Autor: Joan Francesc Lino

Llegir la novel.la gratis online


Valora la novel.la online


Capritx del destí

Maragda viu la decadència de la Guerra Civil i perd d'una sola tacada al marit i als seus dos fills.

És encarcel·lada, maltractada, i humiliada. La llibertat que recupera un cop mort el règim dibuixa una realitat massa crua per poder-la acceptar i es refugia en l'alcohol i la deixadesa. Tot i així, el destí li té preparada una cadena de sorpreses agradables quan tot semblava perdut.

Autor: Joan Francesc Lino

Llegir la novel.la gratis online


Valora la novel.la online


La porció esvaïda del Croscat

La porció esvaïda del Croscat és una novel·la d'intriga ambientada en l'època actual i centrada a la ciutat d'Olot, capital de la terra volcànica catalana. La trama per descobrir un assassinat es barreja amb la vida quotidiana i turística de la Garrotxa, entre d’altres llocs. A més de ser una guia sobre les activitats i els escenaris més atractius de la zona, la història és un pols entre la investigació, la superació i el suspens encaminat a lligar allò aparentment dispers. L'evolució dels fets va desgranant interpretacions i arriba a un desenllaç que manté incògnites fins a l'última pàgina.

Autor: Daniel Harris Torres

Llegir la novel.la gratis online


Valora la novel.la online


Procediments inconclusos

Un jove advocat amb aspiracions, un polític que pertany a una nissaga de “senyors de Barcelona”, un xef, un policia recentment ascendit i un crim no resolt.

Autor: Llorenç Barraca

Llegir la novel.la gratis onlineValora la novel.la online